Suruç Katliamı / Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi.

Suruç Katliamı / Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi.. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Suruç katliamı 6 yıldır aydınlatılmadı. 20 temmuz 2015'de şanlıurfa'nın suruç ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda 33 insanımızı acı şekilde kaybettik. Suruç katliamı davasında geçen 6 yıla rağmen katliamın arkasındaki kişilere ulaşılmadı. Yıldönümünde 33 düş yolcusunu anmak için boğaziçi üniversitesi güney kampüs'te buluşan öğrenciler suruç için adalet herkes için

Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Şanlıurfa''nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015 tarihinde kobani''nin yeniden inşası için bir araya gelen topluluğa intihar. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nden yapılan açıklamaya göre aralarında suruç yaralısı koray türkay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. En basit talebimiz bildiklerini anlatması ama bu talebimiz bile reddediliyor. Basına suruç katliamı'na bombayı temin eden kişi olarak lanse edildi.

Suruc Katliami 69 Ayinda Katliamin Hedefi Olanlari Degil Sorumlulari Yargilayin Video Aveg Kon
Suruc Katliami 69 Ayinda Katliamin Hedefi Olanlari Degil Sorumlulari Yargilayin Video Aveg Kon from avegkon.com
Ama ifadesinde suruç'a ilişkin bir bilgi yok. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nden yapılan açıklamaya göre aralarında suruç yaralısı koray türkay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Mesela davutoğlu'nun seslenişi, açıklamaları var. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Chp, saldırı sonrasında yaşanan gelişmelerden sonra suruç katliamı ve işi̇d tehdidi hakkında değerlendirme raporu başlığıyla 219 sayfadan oluşan kapsamlı bir rapor yayımladı. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi.

Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi.

Yaşamını yitirenler için mezarları başında anma etkinliği düzenlendi. Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Yılında i̇stanbul kadıköy halitağa caddesi'nde akşam saatlerinde yapılan anmaya polis sert biçimde müdahale etti. Suruç katliamı ve kötülüğün iki yüzü bugün, 20 temmuz 2015'te yaşanan kötülüğün 6. Suruç katliamı'nın 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybeden 33 kişi düzenlenen törenlerle anıldı. Yılında yaşanılanların acısı, hayatını kaybedenlerin aileleri için hala taze. 20 temmuz 2015'de şanlıurfa'nın suruç ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda 33 insanımızı acı şekilde kaybettik. 18 temmuz 2021 pazar 11:47. Suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler anılıyor 33 kişinin öldürüldüğü suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın 6'ncı senesinde de anıldı. Suruç i̇çi̇n adalet herkes i̇çi̇n adalet. Suruç katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla bugün i̇stanbul'da süreyya operası önünde yapılacak anma etkinliği için önceki gün kadıköy'de bildiri dağıtan sosyalist gençlik dernekleri federasyonu (sgdf) eş başkanı alev özkiraz, ezilenlerin sosyalist partisi (esp) i̇l eş başkanı ezgi bahçeci'nin olduğu 20 kişi. Şanlıurfa''nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015 tarihinde kobani''nin yeniden inşası için bir araya gelen topluluğa intihar. Suruç katliamı'yla ilgili dava, olaydan 21 ay sonra, 4 mayıs 2017'de hilvan'daki urfa ceza i̇nfaz kurumları kampüsü'nün içerisindeki urfa 5.

Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı. Firari olmayan tek sanık duruşmaya katılmadı. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Işi̇d tarafından gerçekleştirilen suruç katliamı'nın bugün altıncı yıldönümü. Basına suruç katliamı'na bombayı temin eden kişi olarak lanse edildi.

Hicbir Dus Yarim Kalmayacak Suruc Katliami Dosyasi Mehmet Lutfu Ozdemir Kitapyurdu Com
Hicbir Dus Yarim Kalmayacak Suruc Katliami Dosyasi Mehmet Lutfu Ozdemir Kitapyurdu Com from img.kitapyurdu.com
Basına suruç katliamı'na bombayı temin eden kişi olarak lanse edildi. Urfa'nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015'te kobani'deki çocuklara oyuncak götürmek için amara kültür merkezi'nin önünde bir araya gelenlere yönelik işi̇d tarafından gerçekleştirilen katliamın davasında, hayatını kaybeden 33 kişi için hâlâ adalet bekleniyor. Yıldönümünde 33 düş yolcusunu anmak için boğaziçi üniversitesi güney kampüs'te buluşan öğrenciler suruç için adalet herkes için Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Chp, saldırı sonrasında yaşanan gelişmelerden sonra suruç katliamı ve işi̇d tehdidi hakkında değerlendirme raporu başlığıyla 219 sayfadan oluşan kapsamlı bir rapor yayımladı. Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun çağrısıyla, kobane'deki savaşın ardından şehrin yeniden inşaası için çeşitli kentlerden suruç'a gelen 33 devrimci ve sosyalist gencin işi̇d'in bombalı saldırısıyla katledilişinin 6.

Katliama ilişkin soruşturma dosyasına saldırıdan üç gün sonra dosya içindeki belgelerin incelenmesinin soruşturmanın amacını tehlikeye düşüreceği gerekçesiyle gizlilik kararı getirildi, iddianame de ancak 18 ay geçtikten sonra hazırlandı.

Firari olmayan tek sanık duruşmaya katılmadı. Chp, saldırı sonrasında yaşanan gelişmelerden sonra suruç katliamı ve işi̇d tehdidi hakkında değerlendirme raporu başlığıyla 219 sayfadan oluşan kapsamlı bir rapor yayımladı. Patlamada ilk belirlemelere göre 32 kişi öldü, 100'ün üzerinde vatandaş. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi. 18 temmuz 2021 pazar 11:47. Mesela davutoğlu'nun seslenişi, açıklamaları var. Urfa'nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015'te kobani'deki çocuklara oyuncak götürmek için amara kültür merkezi'nin önünde bir araya gelenlere yönelik işi̇d tarafından gerçekleştirilen katliamın davasında, hayatını kaybeden 33 kişi için hâlâ adalet bekleniyor. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. En basit talebimiz bildiklerini anlatması ama bu talebimiz bile reddediliyor. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nden yapılan açıklamaya göre aralarında suruç yaralısı koray türkay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Dosyaya baktığınızda sadece giden gelen evraklar var. Suruç katliamı'nın 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybeden 33 kişi düzenlenen törenlerle anıldı.

Şanlıurfa''nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015 tarihinde kobani''nin yeniden inşası için bir araya gelen topluluğa intihar. 20 temmuz 2015'te, sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla, kobanê'ye oyuncak ve insani yardım malzemeleri götürmek için suruç'ta olan 300 genç, konakladıkları amara kültür merkezi'nde basın açıklaması yaptıkları sırada intihar saldırısı gerçekleşti. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nden yapılan açıklamaya göre aralarında suruç yaralısı koray türkay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Ama ifadesinde suruç'a ilişkin bir bilgi yok.

Suruc Katliami Nin 5 Yil Donumu Sorusturmanin Genisletilmesi Talebi Dikkate Alinsaydi Ankara Katliami Onlenebilirdi Istanbulgercegi Com
Suruc Katliami Nin 5 Yil Donumu Sorusturmanin Genisletilmesi Talebi Dikkate Alinsaydi Ankara Katliami Onlenebilirdi Istanbulgercegi Com from www.istanbulgercegi.com
Dava avukatlarından serdıl i̇zol, dosyanın tek bir sanıkla kapatılmak istendiğini söyledi. Suruç katliamı'nın 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybeden 33 kişi düzenlenen törenlerle anıldı. Firari olmayan tek sanık duruşmaya katılmadı. Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi. Basına suruç katliamı'na bombayı temin eden kişi olarak lanse edildi. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Suruç katliamı davasında geçen 6 yıla rağmen katliamın arkasındaki kişilere ulaşılmadı.

Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nden yapılan açıklamaya göre aralarında suruç yaralısı koray türkay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Suruç katliamı ve ankara katliamı gibi katliamlar, esasında bir birim tarafından yapıldı ve bu birimin türkiye'de mi̇t tarafından yönlendirildiği yönünde açıklamalar var. Ama ifadesinde suruç'a ilişkin bir bilgi yok. Suruç katliamı davasında geçen 6 yıla rağmen katliamın arkasındaki kişilere ulaşılmadı. Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla. Yılında i̇stanbul kadıköy halitağa caddesi'nde akşam saatlerinde yapılan anmaya polis sert biçimde müdahale etti. Yılında yaşanılanların acısı, hayatını kaybedenlerin aileleri için hala taze. Yaşamını yitirenler için mezarları başında anma etkinliği düzenlendi. Suruç katliamı 6 yıldır aydınlatılmadı. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. 20 temmuz 2015'te, sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla, kobanê'ye oyuncak ve insani yardım malzemeleri götürmek için suruç'ta olan 300 genç, konakladıkları amara kültür merkezi'nde basın açıklaması yaptıkları sırada intihar saldırısı gerçekleşti. En basit talebimiz bildiklerini anlatması ama bu talebimiz bile reddediliyor. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama